Doğada Eğleniyorum Öğreniyorum

Projemiz olan Doğada Eğleniyorum Öğreniyorumu  4-5 yaş okulöncesi çocuklarına uygulayarak tamamladım. Projemiz öncelikle veli izinleriyle başladı. Daha sonraki süreçlerde soğan adam çalışması ile soğan çimlendirme, fasulye çimlendirme, geri dönüşümden tasarım saksılar ve bitki dikme,yenilenebilir enerji kaynaklarıyla ilgili afiş, hikaye ve kolaj çalışmaları, çim adam etkinliği, tohum kumbarası ve tohum biriktirme gibi etkinlikleri çocuklarla birlikte onların seviyelerine uygun olarak tamamladık. Çeşitli web 2 araçlarını kullanarak oyunlar tasarlayıp etkinliklerin farklı görselini sunduk. Çocukların çalışmalara keyifle katılışı projemizin ilerleyişinde büyük önem taşıdı. Doğa ile ilgili önemli bir farkındalık oluştuldu. Doğanın bitkinin önemi ve işbirlikçi çalışma çocuklar üzerinde etkili oldu. Projemiz istediğimiz süre içerisinde ve çalışmalar planlanan çerçevede tamamlandı.

22-05-202322-05-202322-05-202322-05-2023

Yayın: 22.05.2023 - Güncelleme: 22.05.2023 09:36 - Görüntülenme: 132